Partners

Bij Gr8 Hotels werken we alleen samen met de beste partners, zo houden we al onze klanten tevreden en kunnen zij profiteren van een heerlijk verblijf!

Burger King by Gr8

Gr8 Nederland B.V. exploiteert 8 Burger King restaurants en heeft als GROEI als belangrijkste strategisch doel geformuleerd. Als franchisenemer van Burger King streven we naar een excellente operatie en gezonde bedrijfsvoering, waarin gasttevredenheid en betrokkenheid van en met onze medewerkers centraal staan.

Starbucks by Gr8

Begin zeventiger jaren was Starbucks niet meer dan één winkeltje in Seattle. Hier verkocht men een selectie van de beste koffie van vers gebrande hele koffiebonen ter wereld. Vanaf het begin wilde Starbucks een ander soort bedrijf zijn: een bedrijf dat niet alleen draaide om koffie en de rijke traditie daarvan, maar ook om het gevoel van saamhorigheid.

Vandaag de dag is Starbucks, met zijn 15.000 vestigingen in 50 landen, de grootste koffiebrander en verkoper van koffiespecialiteiten in de wereld. En met elke kop proberen zij niet alleen onze erfenis maar ook een bijzondere ervaring voor de klant tot leven te brengen. Gr8 Nederland B.V. exploiteert Starbucks De Meern, Meerkerk en Amersfoort.

La Place by Gr8

Vanaf mei 2021 hebben we voor een aantal vestigingen de franchise formule van La Place toegevoegd aan Gr8 Nederland B.V. Bij La Place Bergen op Zoom en Leiderdorp hebben we diverse gerechten: Seizoentoppers, veggie & vegan, smoothies, gezonde lunch of warme maaltijd, we hebben genoeg keus voor je.

Perfect Serve by Gr8

Je hebt een idee voor een uniek product. Het bereiden van bepaalde producten legt teveel beslag op de keuken­capaciteit. Perfect Serve neemt de bereiding graag uit handen.

Of het nu gaat om een bestaand recept of een helemaal nieuw te ontwikkelen product, de koks van Perfect Serve staan voor je klaar. Onder bepaalde voorwaarden nemen wij jou de productie uit handen en maken een product wat 100% aan jouw eisen en wensen voldoet.

Menu
Bel
Mail
Boek een kamer