Gr8 Arrangementen

Speciaal voor onze gasten hebben we een aantal hotel arrangementen samengesteld om optimaal van jouw verblijf bij Gr8 Hotels te genieten. Zo hebben we voor ieder iets aantrekkelijks. Heb je vragen over een arrangement? Neem dan vooral contact met ons op!

Magie in Toverland

Echte helden trotseren hun grootste angsten in Ithaka, waar de strijdwagens van Troy met hun snelheid de stad veroveren. In de Magische Vallei beleeft jong en oud de meest fantasierijke attracties. Magie wijst je de weg in Toverland, op 5 minuten van Gr8 Sevenum!

Bekijk arrangement

Ontdek de Biesbosch

De Biesbosch is een van dé grootste trekpleisters in West-Brabant. Niet alleen het Nationaal Park, maar ook de regio er omheen leent zich bij uitstek voor een heerlijk verblijf met fiets- en wandelroutes, vaartochten en culturele uitstapjes.

Bekijk arrangement

Lekkers uit Gouda

Zoet of hartig? Als je ook maar een béétje een foodie bent, zit je in Gouda wel goed. Want hier is op iedere hoek wel iets lekkers te nuttigen. Maar welke Goudse specialiteiten mag je nu écht niet overslaan? Wij hebben er 2 voor je in dit heerlijke arrangement.

Bekijk arrangement

Het Groene Amsterdam

Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van Amsterdam. Ontdek plaatsjes als Muiden, Abcoude en Weesp en hun groene omgeving per fiets. Een echte ‘must see’ is het Muiderslot, een prachtig middeleeuws kasteel en een reis terug in de tijd!

Bekijk arrangement

Menu
Bel
Mail
Boek een kamer