Gr8 Amsterdam

Let's discover Noord Holland! Ons Gr8 Hotel in Amsterdam is gelegen aan de A9 en bij uitstek geschikt voor een ontdekkingstocht rondom Amsterdam. Niet alleen liggen we op korte afstand van het stadscentrum, ook ben je bij ons aan het juiste adres om “the green side of Amsterdam” te ervaren. Combineer je verblijf in Amsterdam met een bezoek aan knusse stadjes zoals Weesp en Muiden, of een fijne fietstocht in dit mooie stukje Noord-Holland.

Je kunt bij ons voordelig voor de deur parkeren voor slechts €12,50 per 24 uur en daarbij geniet je van onze Gr8 3-star facilities; ruime kamers met een stijlvolle inrichting voor een echte Gr8 prijs! Om je éxtra te verwennen is het ontbijt altijd inclusief.

We care about you; relax in our Gr8 Community Room
Neem wat tijd voor jezelf en kies een lekker plekje in onze fijne community room. Ontmoet nieuwe mensen, zit bij de open haard, tv kijken, samen een spelletje spelen, een lekkere snack eten of drankje uit de Gr8 kitchen… het is allemaal mogelijk.

Of je nu een weekend komt ontspannen, zakelijk reist of onderweg bent.. a stay at Gr8 is always Gr8!

This is why Amsterdam is Gr8!

We kennen allemaal Amsterdam als bruisende metropool met fijne terrasjes, mooie musea en goede restaurants. Maar laat Amsterdam nou veel meer dan alleen de binnenstad te bieden hebben! Wist je dat je vanuit ons Gr8 Hotel Amsterdam heel makkelijk de forensensteden Weesp en Muiden kunt bezoeken per fiets? Vervolg je weg naar het statige Muiderslot of het altijd mooie Naarden-Vesting, een echt sprookje! Zo zie je maar, er valt genoeg te beleven en ontdekken in Amsterdam en omgeving!

Menu
Bel
Mail
Boek een kamer