Gr8 Hotel Oosterhout

Gr8 Hotel Oosterhout ligt gunstig aan de rand van Oosterhout, nabij de A27 en op slechts 10 minuten rijden van Breda. Gratis parkeren kan er voor de deur. Gr8 Hotel Oosterhout biedt comfortabele 3-sterren faciliteiten met ruime, warm ingerichte kamers voor een geweldige prijs. Uw ontbijt is inclusief en wordt geserveerd door La Place, dat in het hetzelfde gebouw is gevestigd.

Ontspannen in de Gr8 Community Room
In de Gr8 Community Room kunt u ontspannen bij de open haard, wat eten of drinken, lezen, werken of mensen ontmoeten. Of u nu zakelijk reist, onderweg bent of een weekendje wilt ontspannen, bij Gr8 Hotel Oosterhout geniet u gegarandeerd van een geweldig verblijf. Oosterhout is Gr8!

Oosterhout is prachtig gelegen, midden in het Bourgondische Brabantse land, niet ver van Breda, Beste Binnenstad van Nederland 2017-2019 . In de bossen rondom Oosterhout is het heerlijk wandelen, fietsen en picknicken. Op 20 à 30 minuten liggen populaire bezienswaardigheden, zoals Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen, Museum De Pont in Tilburg, de Efteling en Safari- en Speelpark de Beekse Bergen in Hilvarenbeek.
Meer informatie vindt u op de website van VVV Oosterhout: proefoosterhout.nl

Menu
Bel
Mail
Boek een kamer